Päivä kanssani

Viikko kanssani: Torstai

5.30 Jordan herää taas toisesta päästä sänkyään. Annan hänelle tutin, laitan peiton päälle ja pidän kiinni kädestä kunnes hän nukahtaa. Minä en saa enää unta ja alan selaamaan puhelinta ja kirjoittamaan blogia.

7.58 Jordan herää, joten nousen ylös.

8.10 Syömme aamupalaa. Jordankin yrittää syödä vihreää omenaa, koska minä syön sitä, mutta nyrpistää sitten nenäänsä ja sylkee sen ulos. Tämä tehdään muutamankin kerran ja se näyttää kauhean söpöltä.

8.45 Laitan parit Jordanin housut kuivaavan pesukoneen pikaohjelmaan, sillä puhtaat housut on taas lopussa, emme ikinä osaa ostaa tarpeeksi oikean kokoisia housuja. Aamun leikeistä saippuakuplat ovat edelleen suosikki, kuuntelemme myös Cha Cha Chan monta kertaa ja luemme lempikirjan Puput! pariin otteeseen.

10.00-10.40 Annan Jordanille ruokaa ennen kuin lähdemme Jordanin taaperosirkustunnille. Housut ovat vihdoin valmiit ja me olemme myöhässä.

11.10 Olemme 10 minuuttia myöhässä taaperosirkustunnilta, mutta emme onneksi myöhästyneet kuin alkuringistä. Jordan rakastaa sirkustunteja! Aloitimme kun hän oli vauva ja se on varmasti hänen lempiaktiviteettinsa. Jordan kikattaa lähes kaikelle läpi tunnin, erityinen suosikki tänään on trampoliini. Yhtään pientäkään hymyä en saa kyllä kuviin, joten joudutte vain luottamaan sanaani, että hän on tunneista aivan onnessaan 😄.

12.05 Vauvasirkus loppuu viisi minuuttia myöhässä ja vaikka luulin olleeni nopea, kun olemme ratikassa, huomaan että kello on jo 12.05 ja minun pitäisi olla Kampissa verikokeessa kello 12.10.

12.35 Annan Jordanin Eerikille Huslabin edessä. Eerikki lähtee kohti kotia ja minä lähden nopeasti ylös labraan. Juuri kun saan itseni ilmoitettua, nimeni kutsutaan ja hoitaja kertoo, että hekin olivat myöhässä, joten kaikki hyvin!

13.00 Jordan nukkuu parvekkeella, kun tulen kotiin ja Eerikki on työpuhelussa. Minä jatkan blogin kirjoittamista.

14.45 -17.30 Jordan herää päiväunilta ja annan hänelle ruokaa. Leikimme ja luemme ja siivoilen Jordan kantorepussa. Kuuntelemme Cha Cha Chan monta kertaa… Puoli kuudelta Eerikki lopettaa työt ja minulla alkaa vapaailta! Torstaisin on yleensä minun viikottainen vapaailta, kuten kerroin aiemmassa postauksessa, Eerikin viikkovapaa on yleensä maanantaisin. Olin saanut Eerikiltä ja Jordanilta naistenpäivälahjaksi Spa-lahjakortin, ja olen varannut illalle St George Span kasvohoidon.

17.40 Lähden kohti St George spata, mutta perillä tajuan, ettei minulla ole uimapukua. Lista tavaroista, jotka minun piti ottaa mukaan on kohtalaisen vaatimaton: alushousut, sukat ja uimapuku, onnistun tässä 2/3. Mietin, menenkö kotiin hakemaan uimapuvun vai käynkö ostamassa sellaisen Forumista, päädyn Forumiin.

18.20-20.20 Pääsen spahan, nyt uimapuvun kanssa. Käyn uimassa ja höyrysaunassa molemmissa parikin kertaa, spassa on myös ihana kylmäallas. Käyn suihkussa ennen hoitoa ja istun loungeen syömään hedelmiä ja pähkinöitä ja odottelemaan hoitoni alkamista. Olen aiemmin ollut St George spassa vain hieronnassa, mutta onneksi kokeilin myös kasvohoitoa sillä sekin on erinomainen! Kokemuksena jopa paras missä olen ollut, toki laitekasvohoidot ovat varmasti tehokkaampia. Hoitohenkilökunta on taas tosi ystävällistä, kuten aiemminkin. St George spa on ihan suosikkini, kun varaat sieltä hoidon, pääset käyttämään spa aluetta, joten kun haluan itselleni jotain erityisen kivaa, varaan hoidon ja vietän siellä puoli iltaa.

20.40 Saavun kotiin. Olin ajatellut, että viettäisin lopun vapaailtani pelaillen makuuhuoneessa, mutta en sitten maltakaan. Yksi kaverimme oli tullut meille katsomaan Eerikin kanssa Kärpät-Koo Koo peliä ja jäänkin heidän ja Jordanin kanssa hengailemaan. Jordan on tietenkin onnellinen, kun meillä on vieraita, hän tylsistyy nopeasti, jos on kotona vain meidän kanssamme. Yritän olla ottamatta sitä henkilökohtaisesti 😅.

21.15-21.40 Hoidamme iltarutiinit yhdessä ja Eerikki nukuttaa Jordanin, minä selailen ideoita tuleville joogatunneille puhelimellani. Eerikki ehdottaa, että katsoisimme jakson Mandaloriania, olemme säästelleet uusia jaksoja, mutta tajuan, että en jaksa katsoa enää mitään ja nukahdan lähes heti. Onneksi, sillä meillä on aikamoinen yö tulossa…

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish