Muut

Viikko Valo hotellissa

Kaupallinen yhteistyö: Valo Hotel

Viime ajat olen tuskaillut sitä, ettei väitöskirjalleni tunnu ikinä löytyvän aikaa. Muutkin etätyöläiset ovat ehkä huomanneet, että kotona alkaa helposti hoitelemaan muita asioita ja työhön on vaikea keskittyä, joten ajattelin, että olisi parasta löytää töihin uutta virtaa kodin ulkopuolelta. Niinpä muutin viikoksi Valo hotelliin, jotta pääsisin keskittymään hetkeksi vain väitöskirjaani.

Ihana viikkoni Valossa alkoi sunnuntai-iltana ja maanantaiaamuna olinkin valmis tehokkaaseen työviikkoon! Valossa on lukuisia erilaisia työtiloja, mutta koska itse koen keskittyväni parhaiten pienessä taustahälinässä, en hyödyntänyt hiljaisen työskentelyn tiloja, vaan viihdyin parhaiten yhteistilassa kätevästi lähellä juomapistettä, sillä juon usein litroittain teetä samalla, kun teen töitä…

Näköala yläkerran työtilasta

Hotelli on kauniisti sisustettu ja henkilökunta työtilassa oli erittäin ystävällistä. Siirryin aamupalan jälkeen aina suoraan työtilaan, useimpina päivinä siinä kello 15 aikaan kävin kuntosalilla, jonka jälkeen kävin rentoutumassa upealla Wellness-osastolla. Sitten jatkoin töitä vielä muutaman tunnin alakerran baarissa. Veikkaan, että jos voisin tehdä tällä tavoin töitä joka päivä, väitöskirjani valmistuisi alta aikayksikön :D.

Upealla Wellness-osastolla on takalla varustettu oleskelualue baareineen. Sen viereisessä uima-altaassa kävin uimassa päivittäin, sitä(kin) on tullut kotona ikävä. Uinnin jälkeen otin kuumat löylyt terassin hirsisaunassa ja sitten pulahdin kylmäaltaaseen. Lopuksi menin terassin ulkoporeammeeseen ihastelemaan upeita maisemia.

+4-asteinen vesi, ei tunnu missään… 😀

Oli aivan ihanaa viettää viikko ihan vain keskittyen töihin! Toki teki myös todella hyvää päästä joka päivä kuntosalille ja kylpemään. En voisi kuvitella täydellisempää työviikkoa ja saavutin päämääräni, eli sain taas hyvän otteen väitöskirjaani. Ei enää kuin sellainen kymmenen vuotta, niin eiköhän sekin ole valmis… :D.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish