Kuulumisia

Viikon kuulumiset

Täällä palattiin taas normaalirytmiin, eli Eerikin vauvanhoitopäivät olivat maanantai ja tiistai. Kävimme maanantaina lounaalla yhdessä koko perhe ja tiistain opettelin anatomiaa… Miksi? Kerron siitä pian, mutta sanotaan näin, että jänniä juttuja on luvassa☺️.
Eerikki kävi Jordanin päiväunien aikaan hoitamassa taas autoasioita ja hän toi kotiin tullessaan jäätelöt, jotka söimme ihanan lämpimällä parvekkeella. Jordan sai taaperoiden välipalapatukan, mutta sekin kyllä kelpasi 🤍. Tiistai-iltana olin tietenkin pubivisassa alueen mammatiimin kanssa. Ihan vielä meistä ei ole finaalipaikasta kilpailemaan, mutta hauskaa on aina!


Tajusin kyllä, että meidän täytyy vaihtaa Eerikin kanssa vauvanhoitopäiviä, sillä tiistaisin näen Jordania liian vähän. Näen häntä vain lyhyitä pätkiä päivän aikana, koska teen toisessa huoneessa töitä ja kun lopetan työt, pian onkin jo lähtö pubivisaan. Tämän viikon Eerikki on vielä tiistain Jordanin kanssa, mutta toivottavasti saamme päivät vaihdettua jo ensi viikoksi.

Keskiviikkona olimme Jordanin kanssa Albertin olohuoneessa yhdessä ystäväni ja hänen vauvansa kanssa ja illalla Eerikki ja Jordan olivat saunassa. Minulla oli vähän kuvotusta, niin jätin saunan välistä, mutta lähdin mukaan apukäsiksi.

Torstaina meillä oli vauvasirkus, mikä oli Jordanista taas ihan paras juttu. Jordan nukahti matkalla sinne ja koska meillä oli aikaa, ostin Ursulasta teetä ja karjalanpiirakan ja fiilistelin omaa hetkeä kauniissa maisemassa vaikka aurinko ei paistanutkaan.


Torstai iltapäivä menikin todella, noh, tylsästi, sillä olimme nukutuskävelyllä Jordanin kanssa kolme tuntia. Siis kolme tuntia. Oikeasti. Lähdimme siinä yhden jälkeen ja luovutin lopulta vähän ennen puoli viittä, sillä ei olisi enää järkeä antaa hänen nukkua niin lähellä yöuniaikaa. Se oli todella outoa, Jordan oli ihan tyytyväinen suurimman osan aikaa, hän ei vain nukahtanut. Jossain kohtaa kävimme Hotel Albertissa lämmittelemässä (siis minulla oli kylmä, ei vauvalla) ja annoin Jordanille vähän ruokaa. Aivan ihana vastaanoton työntekijä tarjosi minulle kahvia ja vettä ja olin aivan otettu hänen ystävällisyydestään. Olen varmasti kertonutkin, että minuun on tosi helppo tehdä vaikutus, mikä vain kaunis ele saa minut yleensä lähes omituisen liikuttuneeksi 😅. Kahvia en ole raskauden aikana muuten oikein juonut, mutta tässä tilanteessa se oli sen arvoista.

Maanantai-ilta oli Eerikin viikkovapaa, eli ilta, jolloin voi tehdä omia juttuja eikä ole vauvavastuita, minulla taas oli vauvavapaa torstaina. Vietin vapaailtani pelaillen tietokoneella koko illan, mikä oli ihan parasta, etenkin kolmen tunnin vaunulenkin jälkeen. Olimme myös kävelleet vauvasirkukseen ja takaisin, joten hyötyliikunnasta ei ole ollut puutetta. Voikin sanoa, että alkuraskauden väsymys alkaa selvästi helpottaa, kuvotus ei vielä täysin.

Torstaina Jordanin nukahdettua Eerikki lähti parin työkaverin kanssa ulos. Perjantain vietimme kotona, olin nukkunut super huonosti yöllä, niin nukuin pitkät päiväunet, eikä Eerikkikään ollut sattuneista syistä energisimmillään, joten kotipäivä oli täydellinen molemmille.

Lauantaina meillä oli brunssi kaveriporukan kanssa Lehtisaaressa, yksi pariskunnista oli juuri muuttanut sinne ja pääsimme samalla näkemään heidän uuden asuntonsa. Kun tulimme kotiin etsimme kaikki mahdolliset paikat, jotta löytäisin vaatteet, jotka siskontyttöni oli minulle lainannut ja tyhjennettyämme kellarin ja pengottuamme kaikki kaapit, ne löytyivät lopulta ylähyllyltä vaatekaapistani. Niitä on etsitty siis noin kaksi kuukautta… Äitini tuli hoitamaan Jordania siksi aikaa, kun olimme brunssilla ja heillä oli ollut kiva päivä vierailemassa perhetuttumme luona.Sunnuntain vastaisena yönä kukko ja pääsiäispupu olivat käyneet piilottamassa pääsiäismunia Jordanille ja minulle ja sainpa autettua kukkoa piilottamaan yhden Eerikillekin. Eerikki löysi spotifysta aivan mahtavan biisin ”Chicken techno” ja sitä tanssittiin meillä koko aamu samalla kun etsimme pääsiäismunia.
Munajahdin jälkeen lähdimme Korkeasaareen ja Jordan viihtyi siellä tosi hyvin, kuten tietenkin vanhemmatkin, mehän olemme ihan Korkeasaari-faneja. Kävi hyvä onni, sillä tapasimme siellä sattumalta yhden kaveriperheen, jonka kanssa meidän on pitänyt nähdä vaikka kuinka pitkään, niin saimme nyt vihdoin lyötyä päivän lukkoon.


Korkeasaaren jälkeen suuntasimme äitini luo pääsiäispäivälliselle, jonne tulivat myös siskoni ja hänen poikansa. Äiti tekee aina hyvää ruokaa ja meillä oli oikein kivaa. Jäimme Jordanin kanssa äidin luo yöksi, sillä halusin antaa Eerikille vähän omaa aikaa ja kunnon yöunet.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish