Bebe,  Vauva,  Vauvan tarvikkeet

Villavaatteita vauvalle

Kaupallinen yhteistyö: Dilling

En olekaan pitkään aikaan esitellyt vauvalle hankkimiamme tarvikkeita, joten ajattelin, että nyt olisi hyvä aika, sillä talvi on vihdoin tulossa! Tänään tulee Helsingissäkin jo räntää (olen kai harvoja ihmisiä, jotka rakastaa myös räntäsadetta), joten eikös tämä ole juuri sopiva hetki esitellä pikkuiselle hankkimiamme merinovillavaatteita.

Merinovilla, ja vielä Mulesing vapaa, on kohtalaisen arvokasta, joten olen tykännyt kovasti Dillingin merinovillavaatteista, sillä sen lisäksi, että ne ovat kauniita ja eettisiä, ne ovat myös erittäin kohtuuhintaisia.

Minä valitsin Bebelle yllä olevan ihanan harmaan merinovilla-asun keväälle tai mitoituksesta ja Beben koosta riippuen mahdollisesti vielä syksylle ja samanvärisen merinovillapaidan isompaa kokoa vauvan toista talvea ajatellen.

Yllä olevan valkoisen merinovillabodyn ja -housut otin kahdessa koossa, sillä uskon, että sellaisille löytyy käyttöä läpi talven, ja beiget housut ovat pehmeää merinovilla-silkkisekoitusta. Kuvassa näkyvää harmaata seinää saa myös ihastella, sen saavuttaminen oli kolmen maalausyrityksen takana, kuten saatatte muistaa, mikäli olette seuranneet lastenhuoneen vaiheita blogista :D.

Olen nyt innostunut haalareista Bebelle. Ne tuntuvat jotenkin niin helpolta ratkaisulta etenkin talvella, kun pikkuinen on ulkona lämpöpussissa. Yllä oleva haalari on myöskin merinovilla-silkkisekoitusta ja koon puolesta sen pitäisi sopia ensi syksynä.

En ollut edes miettinyt, että hankkisin itsellenikin jotain, mutta satuin näkemään nämä liivinsuojukset, jotka ovat myös 100% merinovillaa ja päätin lopulta ottaa niitäkin kolme paria. Tuntuu kivalta ajatukselta, ettei tarvitsisi aina käyttää kertakäyttöisiä ja mietin, että nämähän voisivat pitää myös lämpöä, ehkäisten rintatulehdusta.

Huomenna on laskettu aika ja vointi on edelleen ihan hyvä. Olen nyt ostanut tapetin numero kolme lastenhuoneeseen ja äitini on luvannut laittaa sen keskiviikkona, joten näillä näkymin pääsen esittelemään lastenhuonetta heti ensi viikolla… ellei sitten tule jännempiä uutisia ennen sitä!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish