Parisuhde

Ystävänpäivä tulee, herää Helsinki!

Kuva: Penguingiftshop

Julkaistu alun perin Meidän Häät -sivustolla.

Olemme usein olleet reissussa tähän aikaan vuodesta, mutta koska ”hääbudjetti” – niin tänä vuonna emme lähde talvella minnekään. Olinkin innoissani siitä, että pääsemme suunnittelemaan ihanan romanttisen ystävänpäivän Helsingissä. Ongelma: Helsinkiä ei kiinnosta. Tuntuu olevan lähes mahdotonta löytää mitään tavallisesta poikkeavaa romanttista tekemistä ystävänpäivälle. Tähän mennessä suunnitelmissa on Glo-hotelli ystävänpäivän yöksi (ilmainen yö hotels.comista oli menossa vanhaksi :D) ja Clarioniin alkudrinkeille. Nämä ovat kuitenkin asioita, jotka voisimme periaattessa tehdä koska vain. Olen etsinyt vaikka millä hakusanoilla jo viikkojen ajan ystävänpäivätapahtumia, mutta tuloksetta. Toki muutamassa, huom. muutamassa, ravintolassa on vaikka valmis menu ystävänpäivälle ja jossakin saa vaikkapa jälkiruokia kaksi yhden hinnalla (!), mutta yhtäkään teemaillallista en ole löytänyt. Miten olisi vaikka romanttista live-musiikkia ruokaillessa ja ystävänpäiväbingo, mistä voi voittaa vaikka lahjakortin parihierontaan?

Tuntuu, että sinkuille olisi vaikka mitä Megazonea, discoa ja Uusi ystävä- brunssia (ideana muuten aivan ihana <3). Toki kaikkiin edellä mainittuihin voi hyvin mennä myös pariskuntana, ja joku toinen ilta varmaan menisimmekin, mutta haluaisimme nyt ystävänpäivänä tehdä ihan vain jotain romanttista kahden kesken. On ihanaa, että tapahtumia on muillekin kuin pariskunnille, kyseessähän on sitä paitsi suomeksi ”ystävänpäivä”, mutta kuvittelisi, että kysyntää riittäisi myös muutamaan romanttiseen illalliseen tai muuhun kivaan pariskunta tapahtumaan.

Muutamassa muussa kaupungissa ainakin yksi ravintola on tempaissut kunnon ystävänpäivä-teemalla, myös Espoossa ja Vantaalla, mutta ei vain Helsingissä.

Kuva:  sendible

Mikäli joku taas miettii sitä, että tarvitseeko juuri ystävänpäivänä sitten edes olla jotain romanttista illanviettoa, eikö sitä voi tehdä koska vain, eikä vain nyt kuin korttifirma Hallmark niin päätti? Minusta mikäli ystävänpäivä ei tällä kertaa tai koskaan puhuttele, niin saa ja pitää jättää väliin. Romantiikka ei ole yhdestä päivästä kiinni millään tavalla. Itse olen vain sellainen, että rakastan fiilistellä arkena, mutta myös ehdottomasti kaikkina juhlina ja pyhinä. No okei, loppiaisen ja helluntain otan aika kasuaalisti… Ihmettelen vain, että me, jotka haluaisimme kylpeä yhden päivän romantiikassa ja sydämissä ja nalleissa ja kukkasissa (*en ole varma allekirjoittaako Eerikki kaikkea edellä mainittua) joudumme sen järjestämään itse.

*Eerikki luki postauksen ja allekirjoittaa kyllä, kuulemma. Halusi vain varmistaa, että kaikki ovat myös vaaleanpunaisia. 😀

Jos joku tietää jonkun romanttisen tapahtuman Helsingissä, niin kertokaa toki.

Blogilla nykyään myös Instagram @minttupersikoitajaproseccoa

Ihanaa ystävänpäivää kaikille!

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish