Häämatka

Häämatkahotelli

Olimme siis kuukauden häämatkalla Punta Canassa Dominikaanisessa Tasavallassa. Me pohdimme pitkään voimmeko lähteä, mutta eri puolia asiasta punnittuamme, päätimme tehdä häämatkan nyt. Minimoimme riskit käymällä testeissä ennen ja jälkeen, mutta silti päätös ei ollut helppo. Mietin vähän, haluanko edes laittaa tänne kuvia, kun tiedän, että kaikilla on nyt varmaan aikamoinen matkakuume, mutta jos kuvat meidän reissusta vaikka helpottaisivat sitä :).

Hotellimme oli Excellence El Carmen, viiden tähden vain aikuisille tarkoitettu All Inclusive hotelli. Hintaan sisältyi ruoat, juomat ja aktiviteetit, pois lukien jotkin maksulliset aktiviteetit, kuten laitesukellus tai resortin ulkopuoliset retket.

Resortissa oli lukuisia uima-altaita, ulkoporeammeita, ravintoloita ja baareja, spa ja muita tiloja, kuten teatteri, jossa iltojen pääesitykset olivat. Alueelta löytyi myös rantalentopallokenttä ja tenniskenttä. Hajotin puolessa välissä lomaa käteni lentopallosyötössä, joten tenniskenttä jäi testaamatta. Kyllä, vasen käteni on uhrannut paljon näihin häihin 😀

Kuvassa näkyy pääallas, sen yllä oleva toinen ravintola, sen päällä oleva kattobaari ja hieman allasbaariakin
Ranta

Kun lähdimme tutustumaan alueeseen, hotellista löytyi monia ihania aukeamia, kuten alla ja upea lampi flamingoineen.

Sisätiloissa oli baareja ja ravintoloita, kuten alla näkyvä Martini Bar ja tunnelmallinen intialainen ravintola Basmati. Piano baari oli valitettavasti kiinni, mutta pääsimme sporttibaariin katsomaan jenkkifudista ja pelaamaan biljardia :).

Martini Bar
Pääaulan portaissa oli tullessamme vielä joulukoristeet
Basmati
Aroma kahvi- ja jälkiruokakioski

Aivan ihanassa pikku Aroma-kahvilassa oli mieletön jäätelöbaari lisukkeineen ja upeat jälkiruokadonitsit, joita en kyllä syönyt yhtäkään, kun en tykkää juuri makeasta, mutta hienoilta ne näyttivät!

Parhaat ravintolat oli ehdottomasti Basmati, Oregano (italialainen), Flavor Market (espanjalainen tapas-ravintola) ja Spicen takahuoneessa järjestettävä Teppanyaki-illallinen. Teppanyaki-esitys tuntui kyllä olevan suunnattu viisivuotiaille ja vaati useamman lasin viiniä, jotta pääsimme taantumaan sille tasolle, no okei, meidän tapauksessa ei niin kovin montaa…

Ulkona oli esiintymislava, jossa oli joko bändi tai muu esitys ennen teatterin pääesitystä. Pääesitykset olivat usein todella hyviä! Alemmassa kuvassa on meneillään Pop Shown Madonna esitys.

Taustalla hotellin rantaa

En tiedä onko yllä oleva kaari vihkimistä varten, mutta siinä olisi ainakin yksi upea paikka, jos ei halua häitä aivan rannalla. Näimmekin siellä ollessamme muutaman pienen hääjuhlan. Span tiloista löytyi alla näkyvä upea morsiamen laittautumishuone.

Spa oli upea ja sieltä näki vuorille. Kävimme spassa kahdesti, molemmilla kerroilla Hydro therapy -hoidossa, jossa siirryttiin vuorotellen lämpimästä saunasta tai vedestä kylmään veteen. Toisella kerralla kävimme myös hieronnassa. Mikäli vierailet hotellissa, suosittelen ehdottomasti käymään spassa.

Pakettiimme kuului myös romanttinen illallinen rannalla, jota varten valot on laitettu. Tässä siis hieman(?) kuvia hotellistamme, mikäli harkitset sitä omaa häämatkaa varten, lisää kuvia ja infoa löytyy toki heidän nettisivuiltaan. Vastailen myös mielelläni kaikkiin kysymyksiin. Yritän saada pian Youtube kanavan pystyyn, niin laitan sinne sitten muutaman videonkin reissusta. Teen myös postauksen huoneestamme lähipäivinä.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fiFinnish